Työelämän ytimessä -kiertue käynnistyy syyskuussa

17.8.2022

Työelämän ytimessä -kiertue alkaa syyskuussa ja saapuu syksyn aikana yhdeksälle paikkakunnalle ympäri Suomen. Kiertueen tilaisuuksissa kuullaan rahaan ja tasa-arvoon liittyvistä aiheista Tradenomien asiantuntijoilta, jotka työskentelevät työelämän ytimessä päivittäin. Ajankohtaisia aiheita käsitellään rennosti ruuan äärellä keskustellen!

Maailmantilanteesta johtuen signaalit työmarkkinoilla ovat huolestuttavia. Tradenomien palkkakehityksen takaaminen tulee olemaan iso haaste syksyn neuvottelukierroksella. Lisäksi koko keskitetyn sopimus- ja neuvottelutoiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Kokonaisuus asettaakin haasteita tradenomien palkkakehityksen, ostovoiman ja tasa-arvon kannalta. Tule mukaan tilaisuuteen kertomaan mielipiteitäsi ja jakamaan ajatuksiasi asiantuntijoidemme sekä muiden tradenomien kanssa!

 

Ilmoittautuminen ja peruutus

  • Tapahtumaan voivat ilmoittautua ilmaiseksi kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 
  • Tilaisuus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10kpl.
  • Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuluton peruutus on mahdollista tilaisuuden vahvistamista edeltävään päivään saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli ilman hyvää syytä tapahtuvista peruutuksista tai paikalle tulematta jättämisestä pidätämme oikeuden tarvittaessa veloittaa ruokailun kulut jälkikäteen jäseniltä.

 

Etkö ole vielä jäsen? Se ei haittaa!

  • Vaikka et olisi vielä jäsen, pystyt osallistua tapatumaan 30€ hintaan. Liittymällä jäseneksi ennen ilmoittautumista, pääset hyödyntämään kaikkia jäsenetujamme heti, myös tämä tilaisuus maksuton! Tai mikäli liityt jäseneksi tilaisuuden aikana, maksu palautetaan sinulle.
  • Tilaisuuden toteutuminen vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuluton peruutus on mahdollista tilaisuuden vahvistamista edeltävään päivään saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eli emme palauta rahoja ilman perusteltua syytä tapahtuvista peruutuksista.

 

Paikkakunnat ja päivämäärät

Kaikki tilaisuudet järjestetään klo 17–18.30. Lisätiedot tapahtumista löydät klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

20.9. Helsinki (ilmoittautuminen päättynyt)

21.9. Tampere (ilmoittautuminen päättynyt)

22.9. Turku (ilmoittautuminen päättynyt)

22.9. Rovaniemi (ilmoittautuminen päättynyt)

27.9. Espoo (ilmoittautuminen päättynyt)

11.10. Jyväskylä 

12.10. Kuopio (ilmoittautuminen päättynyt)

13.10. Oulu (ilmoittautuminen päättynyt)

19.10. Lahti (ilmoittautuminen päättynyt)

 

Jäikö tilaisuus sinulta välistä? Ei hätää! Päätimme järjestää webinaarin tapahtuman aiheisiin liittyen 23.11. klo 8-9.  Tule matalan kynnyksen Työelämän ytimessä -webinaariin kuulemaan rahasta ja tasa-arvosta asiantuntijoidemme Julian ja Jennin johdolla. Ilmoittaudu täällä.

 

Yhteyshenkilö

Jenni Lakso

jenni.lakso@tradenomi.fi