Osa-aikainen Delivery Coordinator Jetpakille

Haku voimassa: 24.10.2021
Sijainti: Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Jetpak Finland Oy:lle osa-aikaista Delivery Coordinatoria lennokkaisiin tehtäviin logistiikka-alalle! Tehtävässä olet mukana löytämässä ratkaisuja asiakkaiden kuljetustarpeisiin nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tässä on myös loistava mahdollisuus luoda hyvää kontaktiverkostoa logistiikka-alalla, sillä pääset työskentelemään Suomen johtavien kuljetusliikkeiden kanssa! Mikäli asiakaspalvelu ja organisointikyky ovat vahvuuksiasi sekä pystyt työskentelyyn joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Tässä roolissa toimit asiakasrajapinnassa koordinoiden lähetyksiä, kuljetuksia sekä asiakaspalvelua. Kuljetukset tapahtuvat niin maa- kuin ilmateitsekin. Työtehtävät ovat monipuoliset ja työnkuvasi pitää sisällään tehtäviä asiakkaiden neuvomisesta tilausten vastaanottoon, lentoasiakirjojen tekoon sekä ajojen ja kuljetusten järjestelyihin. Joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Odotamme kuitenkin, että pystyt sioutumaan työskentelyyn muutamana päivänä viikossa. Työajat sijoittuvat arkisin noin 16.30-24 välille ja tarpeen mukaan viikonloppuihin.

Tarjoamme
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä
- Kattavan perehdytyksen tehtävään
- Mukavan ja asiantuntevan työyhteisön
- Mahdollisuuden päästä luomaan arvokkaita asiakaskokemuksia
- Joustavat työvuorot ilta-, viikonloppu- ja yölisineen
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävä
- Tilausten vastaanotto puhelimitse tai järjestelmän kautta
- Yleinen asiakkaiden neuvonta sekä asiakkaiden tiedusteluihin vastaaminen
- Yhteydenpito ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa
- Kuljetusten organisointi sekä tähän liittyvät tehtävät, kuten lentoasiakirjojen valmistelu
- Pakettien merkitseminen terminaalissa sekä varmistaminen, että paketit lähtevät oikeaan paikkaan

Etsimällämme henkilöllä on
- Sopiva koulutustausta (esimerkiksi tradenomi tai kaupallisen taustan omaava logistiikkaopiskelija)
- Järjestelmällinen ja itseohjautuva työote
- Hyvä looginen päättelykyky
- Hyvät IT-taidot
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
- Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkinen asenne

Lisäksi henkilöllä on oltava B-ajokortti ja nuhteeton tausta. Tausta selvitetään EU:n siviili-ilmailuasetusten vaatimusten mukaisesti ja tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on ehto työsuhteelle. Logistiikka-alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
- Sijainti: Vantaa
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Jetpak Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Jetpak Finland Oy on ruotsalainen pörssinoteerattu ja pohjoismaiden johtava pikakuljetusyritys, joka tarjoaa nopeita, tarkkoja ja helppokäyttöisiä ovelta-ovelle kuljetuksia ja logistiikan jakeluratkaisuja ympäri Eurooppaa. Jetpak on kansainvälinen yritys, joka koostuu yli 150 lokaatiosta, 700 ajoneuvon verkostosta ja laajasta lentoreittiverkosta. Jetpak löytää parhaat ratkaisut yksilöllisiin kuljetustarpeisiin ja toimittaa lähetystarpeet nopeasti perille kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen