B2B-myyjä, kokoaikainen, Getafix Oy, Lohja

Haku voimassa: 26.1.2020
Sijainti: Lohja

Oletko myyntihenkinen persoona, joka janoaa tehdä aktiivisesti kauppoja? Onko IT-ala ja sen asiat sinulle tuttuja? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme B2B-myyjä Getafix Oy:lle!


Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Getafix Oy:lle B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen Lohjalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Getafix Oy:lle.

Getafixin B2B-myyjän tehtävässä pääset myymään hyvin laajaa IT-ratkaisujen kirjoa. Getafix myy yrityksille ratkaisuja kaikkiin IT-tarpeisiin, aina pienistä elektroniikkatuotteista suuren mittakaavan ratkaisuihin. Tyypillisiä myytyjä tuotteita ja palveluita ovat muun muassa tietoturvapalvelut, IT-laiteet ja -tarvikkeet sekä tulostuspalvelut.

Myyjän roolissa pääset suorittamaan koko myynti prosessin alusta loppuun, sisältäen uusasiakashankintaa, kylmäsoittoja, tapaamisia, kauppojen sopimista ja jälkimarkkinointia. Getafix sijaitsee Lohjalla, ja myynti tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Omaat loistavat edellytykset tehtävässä menestymiseen, mikäli IT-alan tuotteet ja palvelut ovat sinulle tuttuja ja omaat aita paloa myyntiä kohtaan! Tehtävässä pääset vaikuttamaan monipuolisesti omaan työhösi luovuuttasi käyttäen. Getafix tarjoaa sinulle viihtyisän työyhteisön, jossa on takuulla mukava työskennellä!


Getafix Oy on yli 20 vuotta toiminut tietotekniikan palveluyritys. Palvelemme paikallisesti parin kymmenen asiantuntijan voimin. Lisäksi olemme verkostoituneet valtakunnallisesti yhteistyökumppaniemme kanssa, varmistaaksemme asiakkaillemme palvelujen saatavuuden mahdollisimman hyvin. Palvelujen tukena toimitamme asiakkaillemme johtavien valmistajien laitteistot ja ohjelmistot. Pääasiallisesti toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla. Palvelutarjontamme on laaja työasemien, verkkojen, palvelimien toimittamisesta aina kiinteistöjärjestelmiin (kameravalvonta, kiinteistöjärjestelmät, sähkölukot, audio/visuaaliset-järjestelmät, tietoturva).

Lue lisää: https://getafix.fi/


Pääasialliset tehtävät

Monipuolisten IT-ratkaisujen myyminen Getafixin asiakkaille
Kylmäsoitot, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset, kauppojen sopiminen sekä jälkimarkkinointi

Odotamme sinulta

Aitoa paloa myyntiä kohtaan, sekä halua myydä IT-ratkaisuja
Teknistä taustaa ja/tai vahvaa ymmärrystä IT-infrastruktuurista
B-luokan ajokorttia sekä omaa henkilöautoa
Sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työyhteisössä, jossa onnistumista tuetaan
Joustavat työajat
Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja käyttää tehtävässä luovuutta

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.1.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen