Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki/ Pasila

Haemme WSP Suomen markkinoinnin ja viestinnän tiimiin innostunutta tekijää

markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaksi

Meidän Annamme jää vanhempainvapaalle keväällä ja etsimme hänelle sijaista täyttämään merkittävän kokoiset (38) tennarit kolmen hengen tehotiimissämme. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan ajan ja alkaa sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa.

Sinun tehtäväsi
Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan laajasti erilaisia sisältöjä sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön eri kanaviin: kaikkea myyntimateriaaleista uutisiin ja liikkuvaan kuvaan erityisesti visuaaliselta kannalta. Pidät huolta, että brändimme näyttäytyy kaikessa ohjeistuksen mukaan. Pääset hyödyntämään kokemustasi verkko- ja intrasivujen ylläpidosta, hakukoneoptimoinnista ja web-analytiikasta ja haluat kehittyä kanssamme tällä alueella.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Et pelkää kääriä hihojasi ja tehdä asioita itse, etkä kaihda myöskään rutiineja. Säilytät työskentelykykysi myös paineen alla. Haluat oppia uutta ja kehittää toimintatapoja. Olet joustava ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Verkostoidut mielelläsi liiketoiminnan ja kansainvälisen organisaatiomme kanssa. Sosiaaliset taidot ovat luontevasti osa sinua, mutta osaat myös arvostaa itsenäisen tekemisen tuomia etuja suunnitellessasi työpäiväsi kulkua.

Odotamme sinulta
• Parin vuoden kokemusta B2B-markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta
• Tehtävään soveltuvaa markkinoinnin ja viestinnän koulutusta
• Hakukoneoptimoinnin ja web-analytiikan hyödyntämisen taitoja
• Visuaalista silmää sekä taitto- ja editointitaitoja (Adoben ohjelmat, Canva, Photoshop jne.)
• Kokemusta eri julkaisujärjestelmistä
• Microsoft Office -työkalujen vankkaa osaamista

Selviät sujuvasti suomen kielellä sekä englanniksi konsernin muiden maiden suuntaan.

Eduksi luemme sujuvan sanallisen ilmaisun sekä aikaisemman kokemuksen asiantuntijapalveluiden parista.

Tarjoamme sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset itsekin kehittymään sekä loistotiimin, jossa ideoidaan ja luodaan tulevaa yhdessä.

Työskentelypaikkasi on loistavien yhteyksien päässä Triplassa, Pasilassa. Meillä on myös sujuvat etätyömahdollisuudet ja työssä viihtymistä tukee paitsi mutkaton ilmapiirimme myös kattavat työsuhde-edut. Yhteiset virkistyspäivät, laajat työterveyshuollon palvelut, toimiston välipalatarjoilu sekä työsuhdepolkupyörä ovat muutamia esimerkkejä tarjoamistamme eduista.

Lisätiedot
Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan hakulomakkeella 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja paikasta antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Mira Iso-Markku 14.1. klo 14.30-16 ja 21.1. klo 14-16 puhelimitse 0400 416 662 tai muina aikoina rekrytointiasiantuntija Vivi Stening, puhelimitse 0500 773755, sähköpostitse vivi.stening@wsp.com.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea, johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 54 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

Seuraa meitä WSP Finland (LinkedIn), WSPFinland (Facebook) tai @lifeatwspfinland (Instagram) saadaksesi tarkemman käsityksen liiketoiminnastamme ja siitä, miltä työpäiväsi voisi näyttää työntekijänämme.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen