Myyntiassistentti, Noretron Fem Oy, Espoo

Haku voimassa: 8.10.2021
Sijainti: Espoo

Etsimme asiakkaallemme Noretron Fem Oy:lle myyntiassistenttia hoitamaan monipuolisia logistiikka-alan työtehtäviä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana hoitamassa teknisen tukkukaupan maahantuontiin ja myyntiin liittyviä prosesseja kansainvälisessä kentässä pienen start-up-yrityksen näkökulmasta. Lue lisää alta ja hae paikkaa!

Kuvaus
Työskentelet myynnin tukena monipuolisessa työnkuvassa, missä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat tilausten noutaminen tilausjärjestelmistä sekä niiden syöttäminen myyntiohjelmaan, tilausennusteiden syöttäminen, myyntien vahvistaminen asiakkaille, laskutus sekä asiakastiedusteluihin vastaaminen. Noretron Femillä sinua odottaa työtehtävä, joka vaatii järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista työotetta. Pääset tekemään työtä läheisesti Sales Managerin kanssa oppien lisää logistiikka-alasta. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, mikäli etsit jatkuvaa, säännöllistä ja osa-aikaista työtehtävää.

Tarjoamme
- monipuoliset tehtävät kasvavassa yrityksessä
- säännöllinen työaika toimistoaikaan (3h/päivä, 5 pv/viikko)
- perehdytys tehtävään
- toistaiseksi voimassaoleva työsopimus
- mahdollisuuden työskennellä perehdytyksen jälkeen hybridimallilla joustavasti toimistolla tai etänä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä
- tilausten noutaminen asiakkaiden tilausjärjestelmistä
- tilausten syöttäminen myyntiohjelmaan
- tilausennusteiden syöttäminen
- myyntien vahvistaminen
- laskutus
- asiakastiedustelut (pääasiallisesti sähköpostitse)

Etsimällämme henkilöllä on
- noin 1 vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä tai vastaavat taidot
- MS Office -taidot
- olet nopea oppimaan ohjelmia/järjestelmiä
- järjestelmällisyyttä
- paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta
- hyvät vuorovaikutustaidot

Logistiikka-alan tuntemusta tai kokemusta ei vaadita, mutta se lasketaan eduksi.

Muuta tietoa
- Aloitus: mahdollisimman pian
- Kesto: toistaiseksi
- Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Noretron Fem Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Noretron Fem Oy on luotettava ja asiakaslähtöinen teknisen tukkukaupan myynti- ja maahantuontiyritys. Palvelemme asiakkaitamme sekä kotimaassa että ulkomailla. Asiakasyrityksiämme ovat teollisuuden valmistajat, joille toimitamme maailman johtavien valmistamien tuotteita suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Meillä on tehokkaat toimintaprosessit ja pystymme tarjoamaan kilpailukyisiä ratkaisuja. Yrityksemme nimessä oleva FEM kuvaa yrityksemme ydinosaamista: Fans – tuulettimet, Encoders – anturit ja Motors – moottorit ovat tuotteita, joista meillä on erittäin hyvä ja laaja osaaminen. Asiakasyrityksiämme ovat teollisuuden valmistajat, joille toimitamme maailman johtavien valmistamien tuotteita suoraan tehtaalta ilman välikäsiä.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen