B2B markkinoinnin ja myynnin harjoittelija Metaverseen kesittyvään ICT yritykseen!

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki / Etä

Toimenkuvaasi tulevat kuulumaan B2B markkinoinnin ja myynnin tehtävät. Päätavoitteena tulee olemaan uusien asiakkaiden ja B2B asiakasprojektien hankinta.

Tehtävinä ovat markkinointi- ja myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sosiaalisen median sisältöjen tekeminen ja liidien hankinta sekä uusien asiakkaiden kontaktoiminen.Palvelut, joiden kauppaamisen eteen tulet tekemään töitä ovat VR-projektien ja muiden 3D -teknologiaan perustuvien ohjelmistokehityshankkeiden myynti yrityksille.

Kaipaamme sinulta positiivista asennetta, itseohjautuvuutta ja energisyyttä. Kokemus aiemmasta myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta sitäkin enemmän toimenkuvassa merkkaa yrittäjämäinen asenne, itseohjautuvuus, rohkeus ja motivaatio myyntityön tekemiselle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden olla mukana yrityksessä, joka keskittyy tulevaisuuden suurimman megatrendin eli metaversen ympärille tarjottaviin ratkaisuihin ja palveluihin.

Vaikka työ on itsenäistä, saat rinnallesi mentoriksi yhden Suomen parhaimpiin kuuluvan myyntivalmentajan mentoroimaan myyjänä kasvussa.

Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen provision uusien asiakkaiden hankkimisessa.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen