Client Advisor

Haku voimassa: 21.1.2020
Sijainti: Espoo

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Keilaranta 10, 02150 Espoo
Haku-DL: 21.1.2020

Marsh on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusmeklaripalvelujen tarjoaja. Marsh auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja niin tehokkaaseen riskienhallintaan kuin vakuutuksiin. Marshilla on globaalisti palveluksessaan 35 000 työntekijää yli 130 maassa. Marsh Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklariyhtiö, jonka osaamista ovat riskienhallinnan ja vakuuttamisen neuvontapalvelut. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä yhtiöitä.

Marsh etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä, analyyttistä ja käytännön työstä nauttivaa Client Advisoria liittymään osaksi Marsh Oy:n tiimiä Espoossa. Client Advisorin roolissa kehityt globaalissa liiketoimintaympäristössä vastuu- ja kybervakuutusten asiantuntijaksi. Työskentelet yhteistyössä Marshin asiantuntijoiden kanssa tukien asiakkaidemme palvelua. Alkuvaiheessa tehtävän pääpaino on vastuuvakuutusratkaisuihin tutustumisessa ja vakuutusmeklareiden työtehtävien tukemisessa sekä opastetussa ratkaisemisessa.

Tehtävät sisältävät asiakkuuksien hallinnointia sekä yhteenvetojen, vertailujen ja asiakasesitysten laatimista esimerkiksi riskeistä ja vakuutuskilpailutusten tuloksista. Vastaat lisäksi Marshin ryhmäratkaisujen hallinnoinnista ja niiden pohjoismaisesta vakuuttajayhteistyöstä. Tulet hoitamaan asiakkuuksia osana asiakastiimiä, joten sinulta odotetaan kiinnostusta eri toimialoja, vastuuvakuutuksia ja asiakkaan vastuukysymysten ratkaisemista kohtaan. Työnkuvasi laajentuu tehtävässä kehittymisen myötä yritysasiakkaiden itsenäisempään palvelemiseen ja avustamiseen eri vastuuvahingoissa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, systemaattista ja laatutietoista sekä uteliasta työskentelyotetta. Haluat ymmärtää kokonaisuudet, mutta osaat paneutua myös yksityiskohtaisiin asioihin. Lisäksi sinulla on hyvät ongelmanratkaisu-, kuuntelu- ja neuvottelutaidot sekä nautit asiakkaiden haasteiden ratkaisemista yhteistyössä eri osapuolten kanssa. Otat muiden näkemykset huomioon, mutta omaat uskallusta myös kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja tuoda omia ideoitasi esiin.

Client Advisorina liityt Marshin kansainväliseen organisaatioon, jossa pääset kasvamaan vakuutusalan ammattilaiseksi asiantuntevien kollegoiden tukemana. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua globaaliin vakuutusmarkkinaan sekä yhteistyöhön eri toimialojen kansainvälisten yritysten kanssa.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kauppa- tai oikeustieteellisiä opintoja
- Jonkin verran soveltuvaa työkokemusta valmistumisen jälkeen tai opintojen ohesta esimerkiksi vakuutus- tai pankkialalta, konsultoinnista tai yritysasiakaspalvelutehtävistä
- Vastuuntuntoista, huolellista ja aikaansaavaa työskentelyotetta
- Kiinnostusta asiakkuuksien hoitoon, vastuuvakuuttamiseen ja eri toimialojen riskeihin
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista

Mikäli kiinnostuit Client Advisorin tehtävästä Marshilla, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 21.1.2020 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/marsh-oy-client-advisor-1-2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan ja palkkatoiveen. Jätäthän dokumentit pdf-muodossa.

Marshiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://www.marsh.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Marshin palvelukseen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen