Talent Sourcing Assistant Clevryn Talent Acquisition tiimiin!

Haku voimassa: 3.10.2021
Sijainti: Helsinki

Oletko kiinnostunut rekrytoinnista ja ihmisten urapolkuihin vaikuttamisesta? Kuvailisitko itseäsi ihmisläheiseksi, mutta analyyttiseksi persoonaksi, joka keksii mielellään uusia tapoja toimia? Haluaisitko olla osana huippua työporukkaa, joka juhlii onnistumisiaan, mutta oppii myös mielellään kohtaamistaan haasteista? Kuulimmeko sinun sanovan kyllä? Lue lisää alta! 

Etsimme sinua! 
 
Etsimme kahta oma-aloitteista ja tavoitteellista Talent Sourcing Assistantia avustamaan asiakkaidemme rekrytointitarpeissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan lokakuussa 2021. 

Mistä tässä roolissa on kyse? 
Talent Sourcing -roolissa tärkein tehtäväsi on avustaa rekrytointitoimeksiantojemme onnistuneessa läpiviennissä tukien asiakkaidemme tarpeita erilaisiin toimistotehtäviin sijoittuviin rooleihin liittyvissä hauissa. Tässä roolissa pääset sukeltamaan rekrytoinnin ja suorahaun mielenkiintoiseen maailmaan, olla osana laadukasta hakijakokemusta ja oppimaan rekrytointiprosessin alkuvaiheista. Työpäiväsi koostuvat pääasiallisesti potentiaalisten hakijoiden kartoittamisesta ja kontaktoinnista eri hakukanavia käyttäen, puhelinhaastatteluista sekä hakijoiden arvioinnista ja esikarsinnasta. 

Tulethan sellaisena kuin olet ❤ 
Toivomme, että olet työntekijänä proaktiivinen, itseohjautuva ja tavoitteellinen työn myynnillisen luonteen vuoksi. Tehtävä vaatii myös uteliasta ja kekseliästä luonnetta, joka auttaa sinua potentiaalisten hakijoiden löytämisessä eri hakukanavista. Muu rekrytointitiimimme auttaa aina kiperimmissä paikoissa ja osaamisemme on hyvin monimuotoista. Tiiminvetäjänäsi toimii rekrytoinnin asiantuntija, Iina Rautio (Talent Acquisition Development Team Manager) joka tukee matkaasi muun tiimin lisäksi mahdollisten pulmienkin edessä. 
 
Tässä tehtävässä 
- Kartoitat ja kontaktoit potentiaalisia hakijoita asiakkaidemme erilaisiin toimistotehtäviin 
- Olet yhteydessä hakijoihin ja ylläpidät laadukasta hakijaviestintää 
- Tehtävän ja asiakasyrityksen myyminen kandidaateille 
- Potentiaalisten hakijoiden alustavat haastattelut puhelimitse 
- Ehdokaskannan rakentaminen ja verkostoituminen potentiaalisten hakijoiden kanssa 
 
Etsimällämme kollegalla on 
- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä 
- Aito kiinnostus rekrytointialaa kohtaan sekä halu päästä haastamaan itseään rekrytointitoimeksiantojen parissa 
- Päättäväinen, periksiantamaton ja myynnillinen työote 
- Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi 
 
Me tarjoamme sinulle
- Tilaisuuden oppia rekrytoinnista ja suorahausta 
- Tilaa kasvaa rekrytointialan asiantuntijaksi 
- Mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä kansainvälisessä kasvuyrityksessä 
- Kannustavan, avuliaan ja rennon työyhteisön ympärillesi 
- Jatkuvan esihenkilön tuen 
- Iloa tuottavat työsuhde-edut (kuten lounasetu, kaupunkipyöräetu, monipuoliset koulutukse sekä hupitoimikunnan järjestämät yhteiset aktiviteetit) 

Näistä syistä meillä viihdytään 
Jos meiltä kysytään, niin työssämme yhdistyvät moninaiset mahdollisuudet, kasvuun tähtäävät haasteet sekä työnilo ja merkityksellisyys. Meillä pääset osaksi energistä jengiä sekä uniikkia yrityskulttuuria, joka kulminoituu arvoihimme We spread Joy, We are Human & We are Clever Rebels. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että me kannustamme kollegoitamme menestymään, kannamme vastuun yhteisestä tuloksesta, etsimme uusia luovia toimintatapoja ja juhlimme onnistumisia mutta myös saamiamme oppitunteja asian ansaitsemalla tavalla.  

Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esihenkilöiden tuen. Olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen, ja jokaisella Clevryläisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa! 

Psst... Käy tutustumassa meihin enemmän Instagramissa & LinkedInissä! 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti nettisivujemme kautta! Viimeinen hakupäivä on jo 3.10.2021. Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä sisäisen rekrytointimme Christina Fagerströmiin +358 40 571 3296, christina.fagerstrom@clevry.com.  
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meille hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä  
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään. Haluatko tietää lisää? Lue koko tarinamme täältä! 

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen