Sijoitusasiantuntija / Sijoitusneuvoja

Haku voimassa: 13.12.2019
Sijainti: Rovaniemi

Oletko ratkaisuhakuinen sijoitusosaaja ja etsit paikkaa kehittyä vielä paremmaksi huippuosaajaksi? Kiinnostaisiko sijoitusammattilaisen ura kansainvälisessä modernissa pankissa? Etsimme hyvien kulkuyhteyksien varrelle Rovaniemen konttoriin kunnianhimoista Sijoitusasiantuntijaa/Sijoitusneuvojaa. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, huipputiimin sekä välineet itsesi kehittämiseen.

Tavoitteena taloudellinen mielenrauha

Sijoitusammattilaisena sinulla on tärkeä rooli ensiluokkaisten asiakaskokemusten luomisessa. Tapaat työssäsi asiakkaitamme tarjoten heille monipuolisia sijoitusneuvonnan palveluita. Työssä menestymisessä sinua tukevat pankin kokeneet kollegat, yhteistyökumppanit ja Danske Bankin uudistettu sijoituspalvelutarjoama. Ammattitaidollasi luot arvoa asiakkaillemme. Tekemistäsi ohjaa asiakkaidemme taloudellisen mielenrauhan varmistaminen ja asiakastyytyväisyyden kasvattaminen.

Paikka sijoittamisen ammattilaiselle tai tulevaisuuden lupaukselle

Odotamme sinulta ennen kaikkea

• motivaatiota ja asennetta kehittyä monipuoliseksi sijoittamisen ammattilaiseksi
• kunnianhimoa ja halua yhdessä tekemiseen
• aitoa halua auttaa asiakkaitamme
• kiinnostusta sijoitusmarkkinoista

Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kokemusta myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä ja sijoitusmarkkinoista. On vahvasti eduksi, jos olet suorittanut jo APV1-tutkinnon ja sinulla on valmiudet APV2-tutkinnon suorittamiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu menestyä sijoittamisen ammattilaisena ja valmius työskennellä menestyksen eteen. Olet asiakastyössä positiivinen ja luot positiivista henkeä myös työyhteisöösi.

Tarjoamme sinulle haastavan työn kehittyvässä ja eloisassa työympäristössä sekä vastuullisen roolin joukkueessa, johon kuuluu iloisella ja asiantuntevalla otteella työskenteleviä ammattilaisia. Tämä työ antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja uusien uramahdollisuuksien luomiseen. Tartu tilaisuuteen ja tule rakentamaan erinomaisia ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia kanssamme!

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista:
danskebank.fi/ura tai #danskebankcareers ja #finanssialalle

Kiinnostuitko? Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään: https://www.danskebank.fi/fi-fi/tietoa-danske-bankista/Tyojaura/Tyopaikat/Pages/JobShow/19257/

Lisätietoja tehtävästä antaa Konttorinjohtaja Mari Päivinen, 050 422 0614 tai Myyntijohtaja Janne Sandgren 050 422 6819.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 21 000 työntekijää 13 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen