Harjoittelija (asiakas- tai korvauspalvelutehtävät)

Haku voimassa: 1.6.2020
Sijainti: Leppävaara, Espoo

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset käsiksi oikeisiin töihin modernissa vakuutusyhtiössä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään nopeasti kasvavassa uuden ajan vakuutusyhtiössä. Meillä on jatkuvasti työharjoittelupaikkoja opiskelijoille, esimerkiksi rahoitus- ja finanssialalle tähtääville. Meillä koet huipputason yrityskulttuurin matalassa organisaatiossa ja saat lentävän lähdön vakuutusalalle!

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko asiakaspalvelun tai korvausosaston avustavista töistä. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan 3-6kk. Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on tammikuussa 2020 ja sitä seuraava harjoittelu alkaa maaliskuussa 2020.

Harjoittelujaksoja järjestetään useita kertoja vuodessa, joten laita hakemuksesi pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä. Mainitse hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä. Sopimukset solmitaan koulun kanssa.

Harjoittelujakson aluksi järjestämme uusille harjoittelijoille kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

ODOTAMME SINULTA
• hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
• halua kehittää osaamistasi
• energiaa, joka välittyy kaikessa tekemisessäsi
• perus IT-taitoja
• sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti

Lisäksi arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Henkilöstöetuihin kuuluu mm. lounasetu, kuntosali sekä joustavat työaikajärjestelyt. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Haluatko mukaan? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti!

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään harjoittelijatiimin kouluttajat: Grit Hansen (050 467 5692) ja Camilla Sonck (050 303 2060) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.

POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 140 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen