Asiakaspalvelukoordinaattori, kokoaikainen, Saint-Gobain

Haku voimassa: 22.1.2020
Sijainti: Helsinki

Haluatko kehittää osaamistasi yhdessä maailman johtavista rakennusteollisuuden yrityksistä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ripeästi toimeen tarttuva työntekijä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakaspalvelukoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Saint Gobainille, oma-aloitteista asiakaspalvelukoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 elokuun loppuun asti Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Saint-Gobainille.

Asiakaspalvelukoordinaattorin roolissa palvelet asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myyntitilausten käsittely ja muut yleiset toimistotyöt. Toivomme, että sinulta löytyy positiivista myyntihenkeä ja myyntimahdollisuuden havaitessasi tartut siihen rohkeasti. Saint-Gobainilla pääset osaksi huipputiimiä ja saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Saint-Gobain on maailman markkinajohtaja asuin- ja teollisuusrakentamisen alalla. He suunnittelevat, valmistavat ja toimittavat suorituskykyisiä rakennusmateriaaleja sekä kehittävät innovatiivisia ratkaisuja kasvun, energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun haasteisiin. Saint-Gobain tarjoaa monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia – tule mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuutta! Tutustu Saint-Gobainiin tarkemmin: https://www.saint-gobain.fi/

Pääasialliset tehtävät

-Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
-Myyntitilausten käsittely
-Muut yleiset toimistotehtävät

Odotamme sinulta

-Kaupallisen tai rakennusalan opintoja
-Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
-Hyviä kommunikointitaitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta

Tarjoamme sinulle

-Top Employer -sertifioidun yrityksen, jossa olet mukana hyvien henkilöstökäytäntöjen toteuttamisessa sekä mahdollistamassa avointa ja osallistavaa kulttuuria
-Mahdollisuuden kehittyä yhdessä maailman johtavista rakennusteollisuuden yrityksistä
-Merkityksellisen työn yrityksessä, jossa luodaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa
-Viihtyisän työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen
-Hyvän perehdytyksen tehtävään

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.1.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen