Music Ambassador, osa-aikainen, GT Musiikkiluvat Oy, Helsinki

Haku voimassa: 15.12.2019
Sijainti: Helsinki

Oletko reipas ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Löytyykö sinulta intoa työhön jossa edistetään taustamusiikin käyttöä liiketiloissa asiakasviihtyvyyden kasvattamiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Music Ambassador!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, GT Musiikkiluvat Oy:lle, Music Ambassadoreita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tehtävässä tulet tekemään käyntejä ravintoloihin ja liiketiloihin neljän tunnin työvuoroissa joustavasti noin kolme kertaa viikossa. Lähtökohtaisesti työvuorot kestävät klo 13-17 ja töitä tehdään arkisin. Työpäivät voit hyvin joustavasti valita itse.

Music Ambassadorina tehtäviisi kuuluu kartoituskäyntien tekeminen systemaattisesti erilaisiin liikkeisiin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla. Liikkuvassa työssä pääset avaamaan keskusteluita omistajien kanssa koskien liiketilassa käytettävää musiikkia ja kartoittamaan mahdollista musiikkiluvan tarvetta. GT Musiikkiluvat antaa työkalut tehtävän suorittamiseen ja tehtävä alkaa perehdytyksellä.

Pääasialliset tehtävät
Kartoitat myymälöiden ja ravintoloiden nykytilannetta taustamusiikkiin liittyen kiertäen liikkeitä pääkaupunkiseudun alueella. Keskimäärin käyntejä tehdään 5-6 kpl / tunti
Avaat lupiin liittyvät keskustelut omistajien kanssa ja ohjaat lupien ostamista varten tiedot aluevastaaville jotka hoitavat tarvittaessa liikkeille musiikkiluvat kuntoon
Pidät käynneistä CRM-järjestelmää ajan tasalla
Odotamme sinulta
Reipasta ja sosiaalista asennetta kohdata ihmisiä ja avata keskusteluita
Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Jotakin relevanttia työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun tai myynnin saralta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
Kehittää taitojasi asiakkaan kohtaamisessa ja vuorovaikuttamisessa
Saada mukava ja joustava osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen oheen
Päästä kiertämään mielenkiintoisia liikkeitä ja ravintoloita sekä kohtaamaan erilaisia ihmisiä
Auttaa yrityksiä hyödyntämään musiikkia ja lisäämään sitä kautta henkilöstönsä ja asiakkaidensa viihtyvyyttä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.19 mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen