Myyntiassistentti

Haku voimassa: 11.12.2019
Sijainti: Vantaa

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku: Myyntiassistentti

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa
Haku-DL: 11.12.2019

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi.

Wihuri Metro-tukun Asiakasrekisterin tiimi etsii uutta Myyntiasssistenttia! Myyntiassistentin tehtäviin kuuluu asiakastietojen ylläpito ja huolehdit niiden ajantasaisuudesta järjestelmissä yhdessä tiimin kanssa. Olet keskeisessä roolissa uusien asiakkuuksien haltuunottamisessa ja olemassa olevien asiakkuuksien tietojen ylläpidossa. Pääset myös vaikuttamaan tehtäviesi sisältöön ja olet mukana kehittämässä asiakastietojen hallintaa.

Odotamme sinulta halua kehittyä asiakastietojen hallinnan asiantuntijaksi ja ymmärrystä asiakastiedon hallinnasta B2B-liiketoiminnassa - katsomme esimerkiksi kaupallisen koulutuksen eduksi. Työssä toimit osana tiimiä, joten toivomme sinun viihtyvän tiimityön parissa, sekä omaavan tarkkan ja huolellisen työotetteen sillä työskentelet tarkkuutta vaativien tietojen parissa. Toivomme, että pystyt työskentelemään myös ajoittaisessa kiireessä ja tehokkaasti.

Hakijalta odotetaan:
-IT-taitoja ja MS Officen ohjelmien osaamista, katsomme eduksi SAP-järjestelmän tuntemuksen
-Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä intoa oppia uutta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Wihuri Metro-tukku tarjoaa sinulle:
-Tapahtumarikkaan ympäristön, jossa tukenasi ovat joustava ja avulias tiimi sekä esimies
-Työtehtäviä joiden avulla saat laajaa kokonaiskuvaa asiakastietojen hallintaan liittyen
-Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa - pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
-Viihtyisän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen sekä ostoedut Wihurin toimipisteissä sekä yhteistyökumppaneilla

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-myyntiassistentti-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnion palvelukseen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen