Junior Business Support takausten käsittelyyn Nordic Guaranteelle, Vantaa

Haku voimassa: 23.1.2020
Sijainti: Vantaa

Nordic Guarantee on takausten johtava asiantuntija Pohjoismaiden markkinoilla. Etsimme nyt oma-aloitteista ja energistä työntekijää takaustenkäsittelyyn. Työhösi kuuluu takaushakemusten käsittelyprosessin lisäksi monikanavainen ja iloinen asiakaspalvelu sekä takauspäätösten laskuttaminen. Tehtävä sopii sinulle jos viihdyt asiakaspalvelussa ja tarkkuutta vaativassa työssä.
Mikäli etsit itsellesi työmahdollisuutta hyvähenkisessä organisaatiossa missä työt tehdään kunnolla mutta avoimessa ja läheisessä ilmapiirissä, hae tätä paikkaa!

Etsimme Nordic Guaranteelle asiakaspalveluhenkistä ja reipasta takaustenkäsittelijää Jr. Business Supportin rooliin. Jr. Business Supportin roolissa toimit koko takausprosessin elinkaaressa tutustuen takauksessa tarvittaviin dokumentteihin, täyttäen takaushakemuksia, kommunikoiden päätöksistä asiakkaille sekä laskuttaen asiakkaita. Olet osana energistä ja itseohjautuvaa tiimiä missä rento ilmapiiri on läsnä.

Tarjoamme
- Monipuolisen työtehtävän takausten parissa
- Erinomaiset työkaverit ja hyvähenkisen tiimin tuen
- Itsenäisen ja vastuullisen työn missä pääset kehittämään osaamistasi
- Lounasetu

Työtehtävät
Työsi pitää sisällään koko takausprosessin elinkaaren. Työtehtäviäsi ovat:
- Takauksessa tarvittaviin dokumentteihin tutustuminen
- Takaushakemusten käsittely ja täyttäminen
- Laskuttaminen
- Monipuolinen asiakaspalvelu

Vaatimukset
Työkokemustasi tärkeämpää on asenteesi. Nordic Guaranteella arvostetaan oma-aloitteista ja rohkeaa työskentelyä sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Tulet toimimaan osana lämminhenkistä tiimiä missä keskustellaan avoimesti, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa halua olla osana tiimiä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta ja työkokemuksesi asiakaspalvelun parista nähdään tärkeänä tehtävässä menestymiseksi. Kaikenlainen toimistotyökokemus on plussaa ja auttaa sinua pärjäämään Jr. Business Supportin roolissa. Ideaalihakijamme on motivoitunut, huumorintajuinen sekä rento kollega joka uskaltaa kysyä ja haluaa auttaa muita. Puhut lisäksi sujuvaa suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Motivoitunut ja innokas asenne työtä kohtaan
- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä mielellään myös toimistotehtävistä
- Aktiivinen ja itseohjautuva työskentelyote
- Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Muuta tietoa
- Aloitus:Sopivan henkilön löydyttyä
- Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
- Sijainti: Vantaa
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Guarantee puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää osoitteeseen krs02@academicwork.fi

Hae tehtävää täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-business-support-takausten-kasittelyyn-nordic-guaranteelle-vantaa/15037186

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Tietoa asiakasyrityksestä
Nordic Guarantee on takausten johtava asiantuntija Pohjoismaissa. Nordic Guarantee toimi Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Lue tarkemmin täältä: https://www.nordicguarantee.fi/yritys/

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen