Määrälaskija pintakäsittelyn pariin, LTU Group Oy

Haku voimassa: 30.12.2019
Sijainti: Vantaa
Tiedosto ltu_logo.jpg

Etsimme asiakasyrityksellemme LTU Group Oy:lle määrälaskijaa pintakäsittelyprojektien pariin. Tässä on loistava tilaisuus kehittyä määrälaskennan ammattilaiseksi sekä päästä osaksi rentoa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Tehtävässä menestymisessä tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Mikäli hallitset prosenttilaskut eivätkä numerot saa päätäsi pyörälle, saatat olla etsimämme henkilö!

Kuvaus
Toimenkuvaasi määrälaskijana kuuluu neliöiden laskeminen ja hinnoittelu, tarjouslaskenta sekä asukasmuutostöihin liittyvien tarjousten tekeminen. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät JCAD-ohjelmistoa ja Exceliä. Toimit yhteyshenkilönä työnjohtajien ja rakennusliikkeiden välillä ja sinulla on omia asiakkuuksia, joista vastaat.


Tarjoamme
Vakituisen työsuhteen
Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävään
Hyvät kehitysmahdollisuudet
Työtehtävä
Määrälaskenta ja hinnoittelu
Tarjouslaskenta
Kommunikaatio työnjohtajan ja rakennusliikkeen välillä
Etsimällämme henkilöllä on
Hyvät MS Office -taidot, erityisesti Excel
Matemaattinen osaaminen
Sujuva suomen kielen taito
Eduksi katsomme ymmärryksen rakennuspiirustuksista ja määrälaskentaohjelmista (JCAD) sekä pintakäsittelyalan tai muun rakennusalan tutkinnon.

Etsimämme henkilö on:

Huolellinen
Yhteistyökykyinen
Joustava
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä LTU Group Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
LTU Group Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla. Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Palkittuna alan edelläkävijänä ja asiakkaidemme vahvana kumppanina kehitämme jatkuvasti uusia, tehokkaampia toimintamalleja. Myös tulevaisuudessa asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen