Tuoteosaaja/Myyntineuvottelija

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki/Roihupelto

TUOTEOSAAJA/MYYNTINEUVOTTELIJA 2022
Avoline Oy etsii ulospäin suuntautunutta, oma-aloitteista ja vastuullista henkilöä vastaamaan sairaalakalusteiden ja toimisto-/ergonomisten työtuolien markkinoinnista nykyisille ja tuleville asiakkaille. Arvostamme sairaala-, toimisto- tai teknisen ympäristön tuntemusta, mikä ei ole ehdoton vaatimus, koska valitulle henkilölle annetaan kattava perehdytys työhön. Sinun ei siis tarvitse olla alan ammattilainen aloittaessasi, mutta oppimiskykyä, avoimuutta uusille asioille ja keskittymistä oikeaan tekemiseen tarvitaan. Osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävää voidaan jatkossa kehittää hakijan valmiuksien mukaan niin pitkälle kuin halut ja kyvyt riittävät.
Työssä tarvitaan ajokorttia, ja se sisältää jonkin verran matkustamista koti- ja ulkomailla. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito eduksi. Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.
Palkkaus on n. 2100,- - 4xxx,- /kk riippuen myyntituloksesta, osaamisesta ja koulutuksesta. Palkka rakentuu kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta, jolle ei ole ylärajaa.
Avoline on vuonna 1988 perustettu vakavarainen perheyritys, joka arvostaa pitkäkestoista, luottamuksellista ja vastuullista työsuhdetta.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen