Taloushallinnon asiantuntijoita

Haku voimassa: 3.10.2021
Sijainti: Helsinki, Turku

Fiscales Oy on Helsingissä ja Turussa toimiva nokkela ja ketterä verotuksen sekä taloushallinnon asiantuntijapalveluita yli 20 hengen voimin tarjoava omistajayrittäjävetoinen yhtiö. Yritys tarjoaa korkean osaamisen palvelujaan taloushallinnon saralla ja palvelee yksityishenkilö- ja yritysasiakkaitaan tarjoten palveluita muun muassa tulo- ja arvonlisäverotuksen, transaktioiden, kansainvälisen verotuksen sekä henkilö-, perintö- ja lahjaverotuksen sekä yhtiöoikeuden aloilla. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä osaavien ja itseään suurempien kumppaneiden, kuten Fondia Oyj:n ja kansainvälisen Nexia-verkoston kanssa. Yrityksen liikevaihto on n. 3,0 m€, joka on ollut viimeiset vuodet vahvasti kasvusuunnassa. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu tilitoimisto. Tutustu tarkemmin Fiscalesiin osoitteessa https://www.fiscales.fi.

Taloushallinnon asiantuntijoita monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin

Fiscalesilla työskentelet osana 24 henkilön työyhteisöä ja autat asiakkaitamme menestymään. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme taloushallinnosta huolehtiminen kokonaisvaltaisesti, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, hallinto, johdon raportointi sekä viranomaisilmoitukset. Hoidat asiakkuuksia itsenäisesti ja halutessasi pääset myös ottamaan kansainvälisiä asiakkuuksia haltuusi. Meillä on pitkä kokemus taloushallinnon palveluista sekä verotuksesta ja saatkin ympärillesi osaavan tiimin huippuammattilaisia.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi osaavassa joukossa ja osaamistasi vastaavalla tasolla. Jos tavoitteenasi on KLT-tutkinto, takaamme sinulle tuen ja koulutuksen unelmasi saavuttamiseen. Ja mikäli tilintarkastus tai verotus on kiinnostuksen kohteesi, pääset kasvattamaan tietotaitoasi myös niistä näkökulmista. Lisäksi tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä, dynaamisen työympäristön, koulutusmahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen kompensaation. Työtehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Sijaintipaikka on Helsinki tai Turku. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian.

Ketä etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen AMK- tai korkeakoulututkinto ja omaat aiempaa työkokemusta tilitoimistossa työskentelystä. Kollegana olet helposti lähestyttävä ja hyvä tiimipelaaja. Näet ison kuvan yksityiskohtia unohtamatta ja kommunikoit erinomaisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Katsomme eduksi yleisimpien kirjanpidon tietojärjestelmien, kuten Procountorin ja Netvisorin tuntemuksen. Tehtävässä on eduksi myös aiempi kokemus omien asiakkuuksien hoidosta.

Hakijoilta odotetaan

• Soveltuvaa kaupallista AMK- tai korkeakoulututkintoa
• Mielellään aiempaa kokemusta tilitoimistossa työskentelystä
• Vahvoja vuorovaikutustaitoja
• Oma-aloitteista ja asiakaskeskeistä työotetta
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Menestyt tehtävässä, mikäli olet avoin, oma-aloitteinen ja nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa. Odotamme lisäksi analyyttistä otetta, sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Taloushallinnon asiantuntijaksi Fiscalesille?

Hakemukset vastaanottaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 3.10.2021. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Fiscalesin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Sini Riipinen (050 5522 356, sini.riipinen@paragraaffi.fi) ja taloushallinnon palvelujen johtaja Johannes Vuorenpää (044 716 9779) pe 17.9. klo 10–12 ja ke 22.9. klo 10–14.


Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen