Myyjä ohjelmistoalalle, Hotellinx Systems Oy

Haku voimassa: 30.1.2020
Sijainti: Turku / etätyömahdollisuus

Haluatko olla osa vahvan suomalaisen softayrityksen menestystarinaa? Haluatko myydä toimivaa tuotetta, johon luottavat jo sadat majoitusalan yritykset? Asiakkaamme Hotellinx Systems Oy hakee vahvistusta myyntitiimiinsä yrityksen uudistuessa. Hotellinx on kasvuhakuinen perheyritys, joka tuottaa Software-as-a-Service -ratkaisua majoitusalalle. Tässä tehtävässä pääset keskeiseen rooliin yrityksen kasvun tukemisessa. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja joustavat työajat, sekä alansa huipputuotteen! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kuvaus

Asiakkaamme tavoitteena on hakea voimakasta kasvua seuraavien vuosien aikana ja tulet olemaan ratkaisevassa roolissa tätä ajatellen. Tämä on loistava hetki tulla mukaan toimintaan ja kehittyä myynnin huipputekijäksi. Tehtävänäsi on pääasiassa uusasiakashankinta, mutta myös nykyisten asiakkuuksien hoito.

Hotellinxin toimipaikka on Turussa. Pääset parhaiten kiinni työhösi, kun työskentelet toimistolla ensimmäisen puolen vuoden ajan ainakin kahdesta kolmeen päivään viikossa. Ihannetapauksessa alat nopeasti viettämään aikaa enemmän asiakkaissa kuin toimistolla. Perehdytysjakson jälkeen myös etätyö esimerkiksi pääkaupunkiseudulta on mahdollista.

Hotellinxin tuote on kattava ja asiakkaat odottavat saavansa asiantuntevaa opastusta jo ostovaiheessa. Apuna työssäsi sinulla on käyttötuen ja ohjelmistosuunnittelun tiimit. Raportoit työstäsi suoraan yrityksen toimitusjohtajalle, joka itsekin osallistuu myyntityöhön.

Tarjoamme

- Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
- Kattavan perehdytyksen ja hyvän tuen myyntityöhön
- Kannustavan palkkauksen

Työtehtävä

- Uusasiakashankinta
- Nykyisten asiakkuuksien ylläpito
- Asiakastapaamiset Suomessa
- Yhteistyö tuotekehitys- ja käyttötukitiimien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- Aikaisempaa kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä
- Tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Ajokortti, sekä valmius matkustaa asiakastapaamisiin ympäri Suomea

Työssä menestyminen edellyttää erittäin toimeliasta otetta myyntiin, oppimishaluista työskentelyä, sekä halua päästä näkemään oman työn tulokset. Odotamme sinulta kiinnostusta ohjelmistoalaan ja aikaisempi kokemus ohjelmistoalalta on eduksesi. Toivomme, että sinulla on kykyä omaksua uusia asioita nopeasti ja opettaa niitä myös muille. Ihannetapauksessa sinulla on myös kokemusta hotelli- ja matkailualasta, mutta se ei ole välttämättömyys.

Persoonana olet:

- Itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelijä
- Tuloshakuinen ja sinnikäs
- Energinen ja aikaansaava luonne
- Luotettava

Etsimme tarmokasta tekijää, jolle tyytyväinen uusi asiakas on varmin merkki työssä onnistumisesta!

Muuta tietoa

Aloitus: mahdollisimman pian

Kesto: toistaiseksi voimassaoleva

Sijainti: Turku / etätyö

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Hotellinx Systems Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi

Haethan paikkaa osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/annons/myyja-ohjelmistoalalle-hotellinx-systems-oy/15037293

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Hotellinx Systems Ltd is a privately owned, Finnish software company founded in 1992 and specialized in developing information management systems and services for the hospitality industry. Our mission is to supply the hospitality and travel industry with IT systems and services, which will not just support operative work, but make the whole organization more efficient and more prosperous. More on http://www.hotellinx.com/

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen