Taloushallinnon assistentti, kokoaikainen, Swarco Finland Oy, Helsinki

Haku voimassa: 23.1.2022
Sijainti: Helsinki

Nautitko monipuolisista avustavista taloushallinnon tehtävistä? Löytyykö sinulta luonnetta saada hommat hoidettua järjestelmällisesti?
Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Taloushallinnon assistentti!

Etsimme
Me Clevryllä etsimme Swarco Finland Oy:lle taloushallinnon assistenttia kokoaikaiseen ja 12kk määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä työskennellään heidän toimistollaan Konalassa. Tulet työllistymään Clevryn kautta Swarcolle. Toivottu aloitus tehtävässä on tammikuun tai helmikuun 2022 aikana.

Taloushallinnon assistenttina toimit taloushallinnon tehtävien parissa. Tehtäviäsi ovat esimerkiksi alustava kirjanpito, järjestelmien ylläpito, osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä laskutustoimenpiteet. Lisäksi toimit puhelinvaihteen parissa, organisoit toimituksia ja käsittelet myynti- ja ostotilauksia. Käytät työssäsi SAP-järjestelmää ja toivomme, että pystyt käyttämään sitä sujuvasti.

Asiakasyritys
SWARCO tarjoaa täydellisen ratkaisuportfolion teiden merkitsemiseen, opastukseen, kaupunkiliikenteen hallintaan, pysäköintiin, moottoriteiden ja tunneleiden hallintaan, joukkoliikenteeseen ja katuvalaistukseen. He yhdistävät ajoneuvoja tieinfrastruktuuriin ja auttavat perustamaan latausinfrastruktuuria ympäristöystävällisen liikenteen parantamiseksi. He tarjoavat modulaarisia ratkaisuja, jotka tukevat huomisen liikkuvuutta ja tekevät yhteisöistämme elinkelpoisempia. Heidän 4000 työntekijäänsä työskentelevät kahdeksassakymmenessä maassa. Vuonna 2020 heidän liikevaihtonsa oli 758 miljoonaa euroa.

Pääasialliset tehtävät
-Myynti- ja ostoreskontran hoito
-Alustava kirjanpito sekä laskutus
-Myynti ja ostotilausten käsittely
-Toimituksien organisointi
-Muut toimiston tehtävät (esim. puhelinvaihde)
-SAP järjestelmän käyttö

Odotamme sinulta
-Soveltuvaa taloushallinnon koulutustaustaa
-Sujuvaa SAP-osaamista
-Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-Aiempi työkokemus taloushallinnon tukitehtävistä katsotaan isoksi eduksi

Tarjoamme sinulle
-Mahdollisuuden kerryttää kokemusta monipuolisista taloushallinnon avustavista tehtävistä
-Kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön
-Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisestä organisaatiosta
-Ketterän yrityskulttuurin, missä arvostetaan innovaatiota

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.1.2022 mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Emilia Sasi (emilia.sasi@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen