Haussa Portfolio Administrator Ålandsbanken Rahastoyhtiölle

Haku voimassa: 28.9.2021
Sijainti: Helsinki

Oletko sinä etsimämme kielitaitoinen kiinteistöalan konkari, jolla langat pysyvät käsissä tilanteessa kuin tilanteessa? Etsimme nyt asiakkaallemme Ålandsbanken Rahastoyhtiölle toimeentarttuvaa Portfolio Administratoria tukemaan yhtiön kiinteistörahastojen salkunhoitajia heidän työssään. Tähän yhteen hitsautuneeseen tiimiin on haussa itseohjautuva tekijä, jonka varma ja järjestelmällinen työote ei herpaannu paineenkaan alla. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Yrjönkadulla.

Ålandsbanken Rahastoyhtiö on Ålandsbanken Abp:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka hallinnoi Ålandsbankenin rahastoja. Rahastoyhtiön vaihtoehtorahastotiimi vastaa rahastoyhtiön tontti-, asunto- ja energiarahastojen salkunhoidosta ja hallinnoi yhteensä noin 1,6 miljardin rahastovaroja. Tämä työyhteisö pitää arvossa oma-aloitteisuutta, luottamusta, avointa kommunikointia, mutkatonta menoa, auttamisen halua sekä avointa mieltä. Ålandsbanken tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin huipputiimin tukemana, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä työarjen, josta ei nauruntäyteisiä juttuhetkiä puutu!

PORTFOLIO ADMINISTRATORIN TEHTÄVÄT. Tässä tehtävässä toimit tiiviinä osana vaihtoehtorahastojen noin kymmenhenkistä salkunhoitotiimiä. Työarjessasi yhdistyvät perinteisemmät assistenttitehtävät sekä transaktioliitännäinen työ. Hoidat juoksevia toimistoasioita, huolehdit sujuvasta asiakirjahallinnasta ja osallistut yhtiön taloushallinnon pyörittämiseen. Lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä alan viranomaisiin sekä huolehdit transaktioissa vaadittavien hakemusten ja ilmoitusten valmistelusta. Helsingin päädyn lisäksi pidät tiiviisti yhteyttä Ahvenanmaan kollegoihisi, joiden kanssa viestit sujuvasti toisella kotimaisella. Nautit vaihtelevasta työarjesta ja muiden auttamisesta eikä itsenäinen ja positiivinen työotteesi horju kiireessäkään.

Tehtävänkuvasi keskiössä ovat

• salkunhoitajien tukeminen investointien ja divestointien koordinoinnissa
• asiakirjojen laadinta, viimeistely ja hallinta
• taloushallintoon osallistuminen ja yhteydenpito kirjanpitäjään
• rahastotiimien tukeminen juoksevissa toimistoasioissa
• yhteydenpito viranomaisiin, kuten Verohallintoon ja Maanmittauslaitokseen
• asiakaspalvelu ja yhteydenpito vuokralaisiin ja yhteistyökumppaneihin

Olet unelmiemme Portfolio Administrator, jos

• sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistöhankintojen parista
• sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kuten tradenomin tutkinto
• olet saanut kiitosta vahvoista vuorovaikutustaidoistasi
• olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, ratkaisukeskeinen, tarkka ja huolellinen
• puhut ja kirjoitat sujuvasti etenkin suomea ja ruotsia, mutta myös englanti luonnistuu
• hallitset MS Office -ohjelmien käytön keskimääräistä perusteellisemmin ja sinulla on valmiudet omaksua myös muita IT-järjestelmiä

Miten haet? Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 28.9.2021 alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjon Oy:n Annastiina Penttilään (annastiina@minjon.fi tai +358 50 328 7567) tai Milla Nummiseen (milla@minjon.fi tai +358 50 336 4396). Rekrytointiprosessista vastaa Minjon Oy.

https://ats.talentadore.com/apply/haussa-portfolio-administrator-alandsbanken-rahastoyhtiolle/mE15km

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen