Myyntipäällikkö Varsinais-Suomen alueelle

Haku voimassa: 5.10.2021
Sijainti: Masku

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen & kokoaikainen
Sijainti: Vähäkorventie 13, 21250 Masku
Haku-DL: 5.10.2021

Talhu Oy palvelee suomalaisia rakennusalan toimijoita jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja toimittaa laadukkaat rakennuskoneet sekä luotettavan jälkimarkkinoinnin. Toimitamme laitteet käyttöön ja pidämme niistä myös huolta. Investointilaitteet tarvitsevat jatkuvaa ylläpitoa ja huolehtimista, jotta niiden tuoma hyöty saadaan irti - Tässä työssä haluamme olla luotettava yhteistyökumppani.

Talhun tuotevalikoima koostuu ainoastaan tunnettujen valmistajien tuotteista, joiden laatu on aidosti testattu ja toimintavarmuus taattu. Seuraamme jatkuvasti koneiden kehitystä, voidaksemme tarjota viimeisimmän tekniikan tuomat edut rakentajille. Talhu palvelee koko Suomen alueella sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaan Petikossa, Maskussa ja Kuopiossa. Aluemyyjämme toimivat Hämeestä, Keski-Suomesta ja Oulusta käsin. Sopimushuoltoliikkeidemme avulla tarjoamme myös huoltopalvelut lähelläsi.


Talhu Oy etsii nyt Myyntipäällikköä vastaamaan B2B-myynnistä ja asiakkuuksista Varsinais-Suomen alueella. Tässä roolissa pääset vastaamaan Talhun kattavan tuotevalikoiman myynnistä, asiakkuuksista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Lisäksi vastaat asiakaspalvelusta Maskun toimipisteellä, yhteistyössä samassa kiinteistössä toimivan huoltopisteen henkilökunnan kanssa.

Myyntipäällikön roolissa tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vaihteleva. Tässä roolissa pääset tekemään liikkuvaa työtä ja myös itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Talhun matala ja ketterä organisaatiorakenne tarjoaa sinulle hyvän tukiverkoston ja selkeät tavoitteet myynnin kehittämiseen ja vastuullisen roolin alueen yhteyshenkilönä. Saat kuitenkin mahdollisuuden määrittää itsellesi parhaat tavat operoida esim. uusasiakashankintaa ja pidempiaikaisten asiakassuhteiden kehittämistä ajatellen.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen roolin, jossa pääset oppimaan joka päivä uutta ja kehittämään osaamistasi
- Itsenäisen roolin, jossa pääset itse rakentamaan arjen rutiineja ja yhteistyömahdollisuuksia sinun toimintatyyliisi sopiviksi
- Menestymistä tukee lämminhenkinen ja kannustava työyhteisö
- Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä Talhun asiakaskuntaan, tuotteisiin ja toimialaan
- Luotettavan ja arvostetun tuoteportfolion sekä hyvän pohjan lähteä kehittämään myyntiä Varsinais-Suomen alueella
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Lisäksi muut perinteisemmät edut, kuten kulttuuri-, lounas- ja liikuntaedun sekä laajan työterveyshuollon

Sinulta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
- Myyntihenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta
- Kykyä organisoida omaa työtä ja työskennellä itsenäisessä roolissa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, olet taitava toimimaan yhteistyössä erilaisten tiimiläisten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa

Lisäksi luemme eduksi:
- Ymmärryksesi toimialaa kohtaan tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
- Innokkuuden uuden oppimista ja itsensä kehittämistä kohtaan

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/96981/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Talhu Oy:n palvelukseen. Käy tutustumassa yritykseen paremmin osoitteessa: https://talhu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen