Haussa Tiimi- & Toimistoassistentti Minjonille

Haku voimassa: 10.10.2021
Sijainti: Helsinki

Haussa energinen ja idearikas assari! Etsimme tällä hetkellä tiimi- ja toimistoassistenttia Minjonin omaan tiimiin! Oletko kaveriporukkasi järjestäjä? Se tyyppi, joka laittaa Whatsapp-ryhmän pystyyn, tekee varaukset ravintoloihin ja laatii reissusuunnitelmat? Tykkäätkö siitä tunteesta, kun hommat ovat yksityiskohtia myöten hallussa ja ympärilläsi vallitsee selkeys? Uskomme, että voisit olla meidän seuraava tiiminjäsen! Olet sopiva kyseiseen tehtävään, jos Pinterest-kelpoisten kattausten ja tapahtumien järjestäminen on sinusta ilahduttavaa ja arjen sujuvuudesta huolehtiminen motivoivaa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (n. 25 tuntia viikossa), aloitus mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle opintojen rinnalle.

MINJON on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä erilaisiin kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoihin. Minjonin tiimi koostuu tällä hetkellä 12 rekrytoinnin ammattilaisesta, jotka viettävät iloista ja tavoitteellista työelämää Minjonin toimistolla Forumin kupeessa Yrjönkadulla. Uskomme, että päättäväisyyden ja innostuksen siivittämänä voi saavuttaa mitä tahansa. Vaalimme ainutlaatuista työyhteisöämme suurella sydämellä ja välitämme niin toisistamme kuin hakijoista ja asiakkaistamme.

TIIMI- JA TOIMISTOASSISTENTIN TYÖTEHTÄVÄT. Tiimi- ja toimistoassistentti vastaa Minjonin arjen sujuvuudesta ja elävöittämisestä. Hän on se henkilö, joka tekee tarvittavat tilaukset toimistolle ja katsoo, että keittiöstä löytyy niin kahvia kuin Noccoa. Hän varmistaa, että jääkaappi on tip-top kunnossa, tilaa mielenkiintoisia kirjoja, vie toimiston sisustusta eteenpäin ja pitää kasvit hengissä. Toimistoassistentti ilahtuu, kun pääsee suunnittelemaan ja järjestämään niin yhteisiä aamupaloja kuin kilistelyhetkiä syntymäpäivien kunniaksi, Minjonin Fizzy Friday -aftereita unohtamatta. Kaiken kaikkiaan tiimi- ja toimistoassistentilla on tärkeä rooli tiimissä yhteyspisteenä ja hengenluojana – hän kuuntelee tarkalla korvalla kollegoiden ideoita työviihtyvyyden lisäämiseksi ja pitää heitä ajan tasalla tulevista tapahtumista ja toimitiloihin liittyvistä asioista.

Tiimi- ja toimistoassistenttina päätehtäviisi kuuluu

- toimiston viihtyvyydestä ja toimivuudesta huolehtiminen
- tapahtumajärjestelyt ja tarjoilujen suunnittelu
- tilausten tekeminen ja shoppailu
- toimiston sisustusprojektin eteenpäin vieminen
- kollegoiden auttaminen juoksevissa asioissa
- palautteen kerääminen tiiminjäseniltä liittyen toimistoon ja yhdessä tekemiseen

Olet etsimämme tiimi- ja toimistoassistentti, jos

- sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä
- olet ylpeä erinomaisista koordinointitaidoistasi ja järjestyksen luominen on sinulle motivoivaa
- olet visuaalinen ja arvostat arjen estetiikkaa (tykkäät esimerkiksi Pinterestistä)
- saat asioita vietyä omatoimisesti eteenpäin
- kysyt tarvittaessa rohkeasti apua

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja höystä se CV:lläsi ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeen kautta. Hakuaika tähän tehtävään päättyy 10.10.2021. Lisätietoja tästä tehtävästä saat, kun otat yhteyttä Minjonin Elin Bergmaniin, elin.bergman@minjon.fi tai +358 40 779 2808.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen