Sovellusneuvoja, kokoaikainen, Accountor Finago, useita paikkakuntia

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Useita paikkakuntia

Sytytkö ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta? Onko asiakkaan ymmärtäminen ja hänen tarpeidensa täyttäminen lähellä sydäntäsi? Oletko omatoiminen ongelmien selvittäjä, joka nauttii tiedon etsimisestä? Jos vastasit kyllä. niin voit olla etsimämme Sovellusneuvoja!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Accountor Finagolle kahta Sovellusneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen marraskuun 2022 loppuun asti. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tiimisi sijoittuu ensisijaisesti Espoon Keilaniemeen, mutta Accountorin työvälineet mahdollistavat myös tehokkaan etätyöskentelyn. Voit sijoittua myös muihin toimipisteisiin Tampereelle, Turkuun, Ouluun tai Jyväskylään.

Sovellusneuvojana ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaita pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistoon (Procountor, Solo ja muut palvelut) liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Lisäksi olet mukana innovatiivisessa tiimissä kehittämässä työkaluja ja uusia toimintatapoja. Tiimistäsi löytyy energinen porukka ohjelmistojen asiantuntijoita, joiden kanssa etsit asiakkaiden kysymyksiin vastuksia.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät Accountorilla tiimin tekemistä ja avoin sekä joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Viihdyt Accountorilla, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat rohkeasti ajatuksiasi. Nautit itsesi jatkuvasta kehittämisestä ja uuden tiedon löytämisestä. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä! Asiakaspalvelussa ei ole aina valmiita ohjeita jokaiseen tilanteeseen. Siksi odotammekin, että olet aikaansaava ja utelias ihminen, joka haluaa löytää juuri kyseiselle asiakkaalle sopivan ratkaisun. Haluat tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja omaat reippaan ja avoimen asenteen.

Vaikka kyseessä on taloushallinnon ohjelmistoon liittyvä asiakaspalvelutehtävä, pärjäät siinä mainiosti aivan tavallisella IT-osaamisella. Sinulle annetaan kattava perehdytys team leadin sekä muun tiimin toimesta.

Asiakasyritys
Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Olemme osa Accountor-konsernin FMS-ohjelmistoliiketoimintaa. Ohjelmistomme ovat käytössä yli 2 500 tilitoimistossa ja niillä hoidetaan yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään.
Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 221 M€.

Pääasialliset tehtävät
-Ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaita pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistoon (Procountor, Solo ja muut palvelut) liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä.
-Olet mukana innovatiivisessa tiimissä kehittämässä työkaluja ja uusia toimintatapoja

Odotamme sinulta
-Haluat löytää asiakkaalle aina parhaan ratkaisun Accountor Finagon valikoimasta
-Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
-Sytyt ongelmien ratkaisemisesta
-Haluat olla mukana kehittyvässä ja kokeilevassa organisaatiossa
-Olet itseohjautuva
-Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Eduksesi katsotaan
-Kokemus Procountor-ohjelmiston käytöstä tai vastaavasta taloushallinnon ohjelmistosta
-Kirjanpidollinen osaaminen tai taloushallinnon prosessien ymmärtäminen
-Jos olet hoitanut reskontraa edellisissä työpaikoissasi

Tarjoamme sinulle
-Et ole yksin: sinulla on 60 hengen tiimi asiakaspalvelun ammattilaisia antamassa tukea ja palautetta – unohtamatta koko muuta yritystä
-Accountor Finagolla on töissä mahtavia tyyppejä: aidosti kansainvälinen yhteisö, joka tekee huippuluokan työtä yhdessä
-Rento ja luottamuksellinen ilmapiiri, sekä toimistolla että etätöissä
-Haastavat ja palkitsevat työtehtävät
Edut:
-Kilpailukykyinen palkkaus
-Saat itsellesi esihenkilön, joka panostaa sinun tukemiseesi ja kehittämiseesi valmentavalla otteella
-Mahdollisuus työskennellä mistä päin Suomea tahansa
-Lounas- ja virike-etu
-Kerhotoiminta työkavereiden kanssa – myös virtuaalisesti

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2022, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com)

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen