Taloushallinnon assistentti, osa-aikainen, Fibox Oy, Tampere

Haku voimassa: 15.12.2019
Sijainti: Tampere

Taloushallinnon assistentti, osa-aikainen, Fibox Oy, Tampere

Haluatko monipuolisia työtehtäviä taloushallinnon parista? Oletko oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työntekijä, joka hakee osa-aikaisia töitä taloushallinnon alalta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fibox Oy:lle, taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle 31.5.2020 saakka. Tehtävä on osa-aikainen, työtunteja on 7,5 – 37,5 tuntia viikossa ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Taloushallinnon assistenttina pääasiallinen työtehtäväsi on ostolaskujen käsittely. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat kirjanpidon avustavat tehtävät, kuten tiliöintiä, ostolaskuihin liittyvän sähköpostiliikenteen käsittelyä sekä muita mahdollisia taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet tarkka ja omatoiminen. Olet myös rohkea ja uskallat tarttua haasteisiin työtehtäviesi yhteydessä. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaisi työskennellä taloushallinnon tehtävissä opiskeluidensa lomassa. Työ sisältää työajan liukumamahdollisuuden, sekä mahdollisuuden tehdä etätöitä.

Fibox Group is Finnish, family owned business manufacturing and selling enclosures and cabinets for industrial infrastructure and installation applications worldwide. We have operations and offices in all major markets with annual sales of 90 million euros and we employ globally approximately 450 people. The Fibox Group Head Office is in Keilaranta Espoo. http://www.fibox.fi/

Pääasialliset tehtävät

• Ostolaskujen käsittely
• Kirjanpidon avustavat tehtävät
• Tiliöintiä
• Ostolaskuihin liittyvän sähköpostiliikenteen käsittely

Odotamme sinulta

• Tarkkaa työotetta
• Omatoimisuutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin
• Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
• Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
• Asiakaslähtöistä työotetta

Tarjoamme sinulle

• Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä taloushallinnon parissa
• Hyvän perehdytyksen
• Työajan liukuma- ja etätyömahdollisuuden
• Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen