Päätämme yhteistyön Teboilin kanssa

25.2.2022

Maailmanpoliittisesta tilanteesta johtuen irtisanomme yhteistyömme Teboilin kanssa. Jatkossa jäsenetuvalikoimassa ei ole enää polttoaine-etuutta kyseiseltä ketjulta. Muut polttoaine-edut säilyvät ennallaan.

Tukeaksemme sodan jalkoihin jääviä nuoria ja lapsia, lahjoitamme 5000 euroa Unicefin hätäapukeräykseen. Tavoittelemme oikeudenmukaista työelämää ja haluamme oikeudenmukaisuuden toteutuvan myös yleisemmälläkin tasolla maailmassa.


SAK, Akava ja STTK tuomitsevat jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja tukevat EU:n sanktioita

Ihmishenkien menettämisen ohella sota tulee vaikeuttamaan tavallisten ihmisten elämää sekä Ukrainassa että Venäjällä. Samalla sillä tulee olemaan vakavia kielteisiä vaikutuksia turvallisuuteen, hyvinvointiin ja talouteen koko Euroopassa.

Eurooppa ei voi katsoa sivusta Venäjän aggressiota ja sen merkitsemää kansainväliseen oikeuteen perustuvan yhteisen turvallisuuden murentamista. Euroopan unionin taloudelliset sanktiot Venäjää kohtaan ovat välttämättömiä. Yhtenäisenä toimiva EU pystyy myös tukemaan jäsenmaitaan konfliktin seurauksien kohtaamisessa.

Yhdessä kansainvälisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa annamme tukemme Ukrainan työntekijöille ja ammattiliitoille, unohtamatta niitä ukrainalaisia työntekijöitä, jotka tälläkin hetkellä tekevät työtä Suomessa. Korostamme, että vapaalla kansalaisyhteiskunnalla ja riippumattomalla ammattiyhdistysliikkeellä on tärkeä merkitys yhteiskunnan eheyden ja ihmisten elinmahdollisuuksien suojelemisessa.

Euroopan turvallisuustilanteen heiketessä suomalaisen yhteiskunnan eheys on korvaamattoman tärkeä vahvuus.

Lisätietoja: akava.fi


 

Sari Niemi

Toiminnanjohtaja

050 562 4869

sari.niemi@tradenomi.fi