Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Turva tarjoaa vakuutusetuja kaikkien akavalaisten ammattiliittojen jäsenille.

Ammattiliittojen jäsenet saavat 10 %:n liittoalennuksen kaikista Turvan jatkuvista vapaaehtoisista koti-, auto- ja henkilövakuutuksista. Jäsenet voivat hankkia myös erityisen kattavia vakuutustuotteita, joita myydään vain ammattiliittojen jäsenille. Tällaisia ovat mm. Turvan Liittokasko -autovakuutus sekä Henkikulta- ja Parikulta-henkivakuutukset.

Lisäksi liittojen jäsenet saavat 5 %:n omistaja-asiakasalennuksen heti, kun ottavat Turvasta koti- tai liikennevakuutuksen. Omistaja-asiakasalennus kasvaa viiden vuoden asiakkuuden jälkeen seitsemään prosenttiin ja kymmenen vuoden jälkeen kymmeneen prosenttiin.

Tietoa eduista löydät myös osoitteesta https://www.turva.fi/etusi

Liittokasko-autovakuutus

Turvan Liittokasko-autovakuutus sisältää erinomaisen bonusedun: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.

Etuja työttömille

Työttömyyden kohdatessa ja vahingon sattuessa on mahdollista saada kotivakuutuksesta korvaus ilman perusomavastuuta ja vakuutusmaksuihin kuuden viikon koroton lisämaksuaika. Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta (130 euroa). Omavastuuedun voi käyttää kotitalouskohtaisesti kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

Turvan asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8–18 numerossa 01019 5110. Lähimmän Turvan toimipaikan löydät kätevimmin osoitteesta turva.fi