Valitsijayhdistyksen lomake

Valtuustovaaleissamme ehdokkaita voivat asettaa valitsijayhdistykset eli niin sanotut listat. Valitsijayhdistyksen voi perustaa kolme vaalikelpoista jäsentä.

Täytä alla oleva lomake 16.3. kello 9.00 - 28.3.2023 kello 16.00 välisenä aikana. Muina aikoina tulleita perustamisilmoituksia ei huomioida vaaliemme ehdokasasettelussa.

Perustajajäsenet saavat tämän jälkeen eVaalijärjestelmästä sähköpostiinsa linkin, jota kautta valitsijayhdistyksen perustaminen vielä vahvistetaan vahvan tunnistautumisen avulla. Kun kaikki perustajajäsenet ovat vahvistaneet valitsijayhdistyksen perustamisen, sen jälkeen valitsijayhdistyksen asiamies eli yhteyshenkilö voi lisätä haluamansa määrän ehdokkaita listalleen eVaalijärjestelmässä. Ehdokkaiden on vahvistettava ehdokkuutensa eVaalijärjestelmässä 29.3.2023 kello 16.00 mennessä sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Valitsijayhdistyksiltä pyydämme lyhyttä esittelyä listansa tavoitteista Tradenomi-lehteä varten, josta lähetämme erikseen sähköpostia yhteyshenkilöille ehdokasasetteluaikana.

Valitsijayhdistyksen perustamislomake