Jäsenmaksut pysyvät ennallaan vuonna 2023

27.12.2022

Valtuustomme sääntömääräinen syyskokous pidettiin 26. marraskuuta Oulussa. Kokous vahvisti liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion ensi vuodelle sekä luottamushenkilöiden palkkiot seuraavalle valtuustokaudelle.

- Jäsenmaksumme pysyy samana ensi vuonna, sillä haluamme tehdä kaikkemme, ettemme omalta osaltamme nostaisi jäsentemme elinkustannuksia nykyisessä inflaatiotilanteessa, sanoo toiminnanjohtaja Sari Niemi.

Jäsenmaksuista ja -lajeista löydät lisätietoa täältä.


Kevätkaudella keskitytään erityisesti eduskuntavaalitavoitteiden vaikuttamis- ja viestintätyöhön. Tavoitteisiimme kuuluu muun muassa YAMK-tutkintonimikkeen muuttaminen maisteri-muotoon.

- Työikäisten osaamisen kehittäminen on avainroolissa, jolla yksilö voi pitää yllä omaa kilpailukykyään työmarkkinoille, mutta se tuottaa myös uutta osaamista työnantajille. Ehdotamme osaamisen kehittämistä verovapaaksi henkilöstöeduksi kulttuurin ja liikunnan tapaan, sanoo valtuuston puheenjohtaja Jaana Carlenius tiedotteessa.

Keväällä käydään myös liiton valtuustovaalit, joissa valitaan uudet päättäjät seuraavalle kolmivuotiskaudelle.

Lisäksi jatketaan syksyllä alkaneita työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluja.

- Tavoittelemme neuvotteluissa jäsentemme ostovoiman turvaamista ja palkallisten vanhempainvapaiden kirjaamista sopimuksiin molemmille vanhemmille, Niemi sanoo.

Tarjoamme jo nykyisin runsaasti rahanarvoisia etuja ja palveluja työelämän nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

- Ensi vuoden tavoitteena on lisätä palveluidemme tunnettuutta ja tuoda ne entistä helpommin löydettäviksi jäsenillemme, Niemi sanoo.

Valtuuston kokoukseen tervehdyksensä toi OAMK:n rehtori Heidi Fagerholm, jonka kanssa käytiin vilkasta keskustelua tradenomikoulutuksen ja ammattikorkeakoulujen kehittäisestä. Edunvalvontajohtaja Ville-Veikko Rantamaula piti laajan katsauksen meneillään oleviin työehtosopimusneuvotteluihin ja esitteli eduskuntavaalitavoitteemme.

Samana viikonloppuna vietettiin Oulun seudun tradenomien 15-vuotista taivalta. Juhliin oli kokoontunut runsaslukuinen joukko jäseniä ja yhteistyökumppaneita.


Lämpimät onnittelumme aktiiviselle alueyhdistyksellemme!