Konkreettista työllistymisapua korkeasti koulutetuille Varsinais-Suomessa!

23.6.2016

Oletko tyytymätön nykyiseen työhösi, työttömyysuhan alla tai vailla vakituista työtä? Pohditko omaa asemaasi ja miten hyödyntää mahdollisuuksia tulevaisuuden työmarkkinoilla? Haluatko haastaa itsesi, oletko jumissa osaamisesi markkinoinnissa? Tämä on sinulle!
Pienryhmätoiminnan tarkoitus on parantaa työnhakutaitoja, saada työnhakuun lisää voimaa, kirkastaa omaa osaamista ja uratoiveita, sekä antaa ja saada vertaistukea.

Toiminta alkaa Turussa. Urapurjeen ensimmäinen Vinssi-pienryhmä aloittaa 6.9.2016.

Haku pienryhmiin on avattu, ilmoittaudu mukaan: http://urapurje.strikingly.com/

Urapurje ja sen järjestämä Vinssi-pienryhmä toiminta on Varsinais-Suomen omatoimisen työllistämisen tuki yhdistyksen, VOTTY r.y, järjestämä palvelu.
Urapurjeen Vinssi- pienryhmiin voivat osallistua kaikki Varsinais-Suomen alueella asuvat korkeasti koulutetut tai työelämässä vastaavat valmiudet saaneet, jotka ovat ilmoittautuneet TE-toimistossa työttömiksi työnhakijoiksi, tai ovat työttömyysuhan alla.

Lisäksi alueella Töitä! Osaaminen käyttöön-hanke tarjoaa akateemisille työnhakijoille ura- ja työnhakuneuvontaa, monipuolista oman osaamisen kehittämistä, tukea yrittäjyysvaihtoehdon miettimiseen ja pehmeän startin yrittäjyyteen sekä tukea keskeytyneiden opintojen valmiiksi saattamiseen.


Kiinnostuitko?
http://urapurje.strikingly.com/
http://toita.utu.fi

Muiden alueiden työllistymisprojektit löydät osoitteesta http://www.tral.fi/palvelut-ja-edut/ura-ja-koulutuspalvelut/tyonhaku-1/tyollistymishankkeet/