Uusi jäsenetu vastavalmistuneille Danske Bankista!

13.12.2016

Akava ja Danske Bank ovat sopineet tutkimus- ja palvelukehitysyhteistyöstä, jonka tavoitteena on ymmärtää korkeakoulutettujen suomalaisten elämäntilanteita. Yhteistyö keskittyy alkuvaiheessa nuorten, vastavalmistuneiden korkeakoulutettujen elämäntilanteiden ymmärtämiseen parhaalla mahdollisella tavalla sekä vastavalmistuneen tukemiseen hänen tavoitteissaan.

Danske Bankin räätälöimä etupaketti tarjoaa vastavalmistuneelle akavalaisen liiton jäsenelle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kuluttajatutkimukseen perustuen juuri hänen tilanteeseensa sopivia etuja ja pankkipalvelua. Nuoria asiakkaita palvelemaan on perustettu lisäksi oma palveluyksikkö, joka on erikoistunut ymmärtämään vastavalmistuneiden elämäntilanteita.

Danske Bankin vastavalmistuneille suunnitellut pankkipalvelut ovat jo nyt Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n, Tekniikan Akateemisten Liitto TEK:n, Insinööriliiton, Suomen Ekonomien, Tradenomiliitto TRAL:n, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n sekä Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL:n  jäsenistön saatavilla. Tavoitteena on ulottaa palvelut kaikkien Akavan jäsenliittojen jäsenistölle.

Tutustu vastavalmistuneiden uuteen jäsenetupakettiin: danskebank.fi/akava