Tradenomiitti

Tradenomien kohtaamispaikka urakeskusteluihin ja työnhakuun.

Tradenomiitti on tradenomien ainutlaatuinen vertaishakupalvelu ja kohtaamispaikka. Tradenomiitissa voi aloittaa keskusteluja mistä tahansa töihin tai uraan liittyvästä, kysyä, inspiroitua ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Voit selata tradenomeja eri hakutekijöillä ja löytää tradenomin, joka työskentelee unelmiesi työpaikassa. Voit lähettää hänelle käyntikorttisi ja kysyä uravinkkejä. Tradenomiitissa julkaistaan myös työpaikkailmoituksia, joten voit löytää seuraavan työsi täältä. 

Tutustu Tradenomiittiin tästä: http://tradenomiitti.fi

Palvelun kaikki ominaisuudet ovat kaikkien jäsentemme käytettävissä. Lisäksi sitä voivat rajoitetusti hyödyntää yritykset, oppilaitokset sekä kaikki muut, jotka ovat kiinnostuneita tradenomitutkinnon suorittaneiden ammatillisesta profiilista.

Tradenomiitin lähdekoodi on kaikkien vapaasti käytettävissä GitHubissa osoitteessa https://github.com/tradenomiliitto/tradenomiitti

Näin käytät Tradenomiittia

  1. Kirjaudu palveluun osoitteessa tradenomiitti.fi käyttäen Tradenomien kaikissa sähköisissä palveluissa toimivia tunnuksia. Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasana henkilötunnuksen loppuosa, jos et ole muuttanut sitä. Kirjautumissivulta voit asettaa myös uuden salasanan, jos se on päässyt unohtumaan.
  2. Kirjautumisen jälkeen pääset täyttämään profiilisi. Osa tiedoista on esitäytettyjä, jotta pääsisit mahdollisimman helpolla alkuun. Täytä profiiliisi yleisiä tietoja, kuten nimimerkki, kuvaus, paikkakunta ja profiilikuva.
  3. Lisää profiiliisi kokemustasi ja kiinnostuksen kohteita kuvaavia toimialoja, tehtäviä sekä omia erityisosaamisia sekä koulutuksesi. Ne tekevät profiilistasi mielenkiintoisen ja niiden perusteella kohdistamme muiden jättämiä ilmoituksia juuri sinulle. Muista täyttää myös käyntikorttisi tiedot!
  4. Voit selata muita tradenomeja ja heidän profiilejaan eri hakutekijöillä. Kuinka monta tradenomia löydät omalta asuinalueeltasi tai toimialaltasi vai ehditkö kenties olemaan ensimmäinen?
  5. Voit selata muiden tradenomien jättämiä ilmoituksia eri hakutekijöillä rajattuna ja löytää juuri itseäsi kiinnostavan ilmoituksen. Älä pidä kynttilääsi vakan alla vaan vastaa rohkeasti ilmoituksiin, joihin sinulla on annettavaa. Innostavalla vastauksella saatat saada vaikka toisen tradenomin käyntikortin sähköpostiisi.
  6. Lisää omaa näkyvyyttäsi palvelussa jättämällä oma ilmoitus palveluun. Mitä tarkemmin rajaat ilmoituksen, sitä paremmin se kohdentuu juuri tavoittelemillesi henkilöille. Saatat saada kullanarvoisia vastauksia ja luoda arvokkaita kontakteja.