Lintsin rannekkeet tilattavissa jäsenhintaan

4.5.2021

Linnanmäen hupirannekkeet ovat taas saatavilla edulliseen jäsenhintaan. Tilauksia voi tehdä 30.6.2021 saakka eikä tilattavien rannekkeiden määrää ole rajoitettu. Voit siis tilata rannekkeet jäsenhintaan koko perheelle. 

Ranneke on käytettävä kaudella 2021 ja se oikeuttaa pääsyn kaikkiin laitteisiin pituusrajat ja koronatilanteen erityisehdot huomioiden. Sähköiset liput vaihdetaan rannekkeisiin Linnanmäen lipunmyyntipisteillä. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä käyttökerralla ja on voimassa kyseisen päivän ajan. Tarkista koronan aiheuttamat rajoitukset Linnanmäen omista kanavista.

Rannekkeet ovat tarjolla edulliseen jäsenhintaan vain Tradenomien jäsenille. Tarkista jäsenhinta ja tilaa rannekkeet kirjautumalla jäsenpalveluihimme.

Toimitamme tilatut liput kerran viikossa torstaisin. Saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lipun, joka vaihdetaan rannekkeisiin Linnanmäen lipunmyyntipisteellä. Toimitamme aina kerralla keskiviikkoiltaan mennessä saapuneet tilaukset. Rannekkeita voi tilata 30.6. saakka. Viimeinen rannekkeiden toimituspäivä on 1.7.