Esimiespalvelut

Loista esimiehenä! Tarjoamme henkilökohtaista esimiesvalmennusta, koulutuksia sekä tradenomiesimiesten verkoston.

Esimiesvalmennus

Koetko esimiestyön haastavana? Onko oma jaksaminen koetuksella?

Esimiehet ovat usein puun ja kuoren välissä, kun kohtaavat erilaisia työyhteisön ja työkyvyn haasteita. Keinoja ei välttämättä aina ole. Apua saa esimiesvalmennuksestamme, jonka teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • haastavat esimiestilanteet
  • työyhteisön ristiriitatilanteet ja
  • esimiehen oma toimintatyyli sekä jaksaminen.

Valmennuksen sisältö räätälöidään henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivaksi. Valmennukset toteutetaan suomeksi ja englanniksi Työvalmennus Futuurin kautta. Futuurin ohjaajilla on vankka kokemus esimiesten tukemisesta työssään.

Henkilökohtaisen maksuttoman online-esimiesvalmennusajan voit varata sähköisen ajanvarauskalenterin kautta tästä.


Esimiesverkosto

Esimiesverkoston jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon esimiehille suunnatuista koulutuksista ja tilaisuuksista. Suosituissa esimiesaamuissa opit lisää ja pääset verkostoitumaan muiden esimiesten kanssa. Järjestämme myös esimiesten sparrausryhmiä ja valmennuksia, joista tiedotamme erikseen. Voit liittyä esimiesverkostoon helposti verkkoasioinnissa.

Esimiehille suunnatut tapahtumat ja koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme


Videokirjasto 

Videokirjastostamme löydät paljon materiaalia erilaisiin esimiestyön arkisiin ja haastavampiinkin tilanteisiin. Videokirjasto on käytettävissäsi veloituksetta. Videot ovat katsottavissa 24/7, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Videokirjastoon pääset tästä