Palveluneuvoja

Haku voimassa: 4.4.2019
Sijainti: Espoo / Keilalahti

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle. Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Haluatko työskennellä vihreän energian parissa? Oletko tavoitteellinen ja rohkea ongelmanratkaisija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluneuvoja!

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Kotimaan Energialle palveluneuvojaa projektiin. Roolissa palvelet kuluttaja-asiakkaita päivittäisissä kysymyksissä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään kahden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on halusi ja intosi tehdä töitä korkealla laadulla. Olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä tiimin menestys perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin.

Työpaikka sijaitsee Keilalahdessa, Espoossa. Aloitus tehtävässä on viimeistään toukokuun alussa.

Asiakkaame Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Kotimaan Energian tuotevalikoima kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Kotimaan Energialla asiakkailla palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä kollegaa.

Pääasialliset tehtävät

-Asiakasyhteydenpito puhelimitse ja sähköpostitse
-Laskutuskysymyksiin vastaaminen, sopimusten tekeminen sekä yleinen neuvonta

Odotamme sinulta

-Asiakaslähtöisyyttä
-Tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta
-Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

-Ihanat kollegat ja hyvän työilmapiirin
-Matalan organisaation, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan
-Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
-Mukavat työtilat hyvällä sijainnilla

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.4.2019, mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).


Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Hae tehtävää täältä:

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen